Van de inschrijving tot de prijsuitreiking

We hebben een mooie nieuwe update uitgebracht met twee grote verbeteringen: je kunt nu teams direct via Tournify laten inschrijven voor je toernooi en een toernooi plannen is een stuk visueler geworden.

Een eigen inschrijfpagina, mét online betaling

Een belangrijk onderdeel bij de organisatie van een toernooi is het vinden van deelnemende teams. Als je een groot toernooi organiseert met open inschrijving dan hebben we nu een slimme oplossing voor het verwerken van alle inschrijvingen. Aan de publieke website van het toernooi kan je namelijk nu een inschrijfpagina toevoegen. Jij bepaalt welke informatie je allemaal van de teams wilt ontvangen, kiest het inschrijftarief en stelt in hoe de bevestigingsmail eruit moet zien. Tournify regelt de rest: zo komt elke inschrijving automatisch in je toernooi te staan en sluit het formulier vanzelf als het maximum aantal teams is behaald. Als je Tournify koppelt aan Mollie, dan kan je de teams zelfs direct online laten betalen. Mollie is een bekende betaalprovider en werkt onder andere met iDeal, Creditcard, Paypal en de Belgische betaalmethoden Bancontact, KBC/CBC-betaalknop en Belfius Pay Button. Elke betaling komt direct op je Mollie account te staan en je kunt instellen hoe vaak je dit bedrag op de bedrijfsrekening gestort wilt hebben (bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks of maandelijks). Het mooiste: er zijn geen opstartkosten en je betaalt alleen een lage servicefee aan Mollie voor elke geslaagde transactie.

Overzichtelijk plannen

Onze drag & drop veldplanner geeft elke toernooi-organisator de maximale flexibiliteit bij het maken van een wedstrijdschema. Met deze nieuwe update maken we het schema leuker en overzichtelijker, door enkele aanpassingen in het design. Elke poule heeft bijvoorbeeld een eigen kleur en ook als je werkt met meerdere divisies, is in één oogopslag te zien welke wedstrijden bij welke categorie horen.

Andere verbeteringen

Naast deze veranderingen, hebben we eind vorig jaar de volgende (kleine) punten doorgevoerd:

 • Meer support-opties en hulp bij het aanmaken van een toernooi.
 • Met meerdere accounts aan één toernooi werken. De hoofdbeheerder kan de rechten toekennen.
 • Bijlagen toevoegen aan de publieke website van een toernooi.
 • Een upgrade afnemen op factuur, naast de optie om direct online te betalen.
 • Bij het afnemen van een upgrade op factuur is het mogelijk om een referentie (bijv. een routenummer of opdrachtnummer) op te geven, die op de factuur geplaatst wordt.
 • Bij het afnemen van een upgrade op factuur zijn Belgische ondernemers verplicht het btw-nummer op te geven.
 • Wanneer je een toernooi hebt verwijderd, wordt de link van de publieke website weer beschikbaar voor een nieuw toernooi.
 • Betere sortering van teams op de Deelnemers pagina.
 • In de diavoorstelling kan je kiezen van welke toernooidag je de wedstrijden uit een specifieke poule wilt laten zien. Dit is handig voor een competitie waarbij er steeds per dag een aantal wedstrijden uit een grote poule worden gespeeld.
 • Wedstrijdbriefjes kan je nu per toernooidag exporteren.
 • De header op de publieke website is kleiner gemaakt en het logo wordt beter uitgelijnd.

Tags

  update

Heb je een vraag?

We zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op het nummer +31 (0)20 211 71 09.

;