Tournify is helemaal vernieuwd

We vinden het fantastisch dat je Tournify gebruikt voor je toernooien! En we denken dat je het alleen maar leuker gaat vinden, want Tournify is helemaal vernieuwd. In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een nieuwe versie van onze toernooisoftware, waarbij we je maximale flexibiliteit geven in het maken van je toernooi-indeling en het wedstrijdschema. We hebben ook onze pakketten iets veranderd en onze gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid zijn bijgewerkt.

Je eigen toernooi-indeling

Het toernooi kan je nu helemaal zelf opbouwen door poules, (knock-out) brackets en losse wedstrijden toe te voegen. Per divisie (of klasse of categorie) kan je een eigen indeling maken die bestaat uit één of meerdere fases. Eindeloos veel mogelijkheden dus!

Een flexibel wedstrijdschema

Gebruik de nieuwe planner tool om zelf te bepalen welke poules, brackets of wedstrijden je op welk veld wilt plannen, of sleep de wedstrijden gewoon naar een veld toe. Je kunt nu elke indeling maken die je wilt, helemaal tot de finales, en ook eenvoudig pauzes in het schema opnemen.

Een nieuwe manier om je toernooi te delen en presenteren

Het Tournify Live scherm was altijd al leuk om de standen en uitslagen direct te tonen aan de deelnemers van het toernooi, maar is nu nog veel handiger. Op een computer of telefoon kunnen de deelnemers namelijk op een publieke website door alle informatie heen klikken en je kunt zelf een diavoorstelling aanmaken om je toernooi te presenteren.

Aanpassingen in onze pakketten

Je kunt ook in nieuwe versie kiezen of je je toernooi wilt upgraden naar het Wereldklasse of Legendarisch pakket, of liever gebruik wilt maken van het gratis Amateur pakket. Divisies aanmaken is nu ook mogelijk in de gratis versie en je kunt je hele toernooi al klaarzetten voordat je besluit te upgraden. Om updates zoals deze ook in de toekomst mogelijk te maken, kan je in de gratis versie nu maximaal 8 teams indelen. De prijzen van de upgrades zijn ongewijzigd gebleven.

Bijgewerkte gebruiksvoorwaarden en privacybeleid

Je hebt ongetwijfeld veel mails gekregen over de nieuwe AVG/GDPR wet waaraan alle organisaties voor 25 mei moeten voldoen. Ook bij Tournify hebben we onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid bijgewerkt. Ze zijn nu makkelijker te lezen en je hebt meer controle over hoe je data wordt gebruikt. Bij de gebruiksvoorwaarden is ook een verwerkersovereenkomst opgenomen (bijlage 1). Dit is nodig omdat wij je persoonsgegevens verwerken, bijvoorbeeld omdat je de namen van scheidsrechters invult of contactgegevens van de teams bijhoudt. De nieuwe voorwaarden zijn direct van kracht. Als je Tournify blijft gebruiken, ga je automatisch akkoord met de nieuwe voorwaarden.

Heb je vragen over de nieuwe versie, de aangepaste pakketten of de bijgewerkte voorwaarden? Stuur ons gerust een mail op info@tournify.nl.

Tags

    update
;